Min rutin för att kånka kattsand hemma

Okej, på allmän begäran kommer här min rutin för hur jag gör med kattsandssäckarna hemma.

När jag beställer på Ica så tar jag 90st säckar åt gången och ställer in dom i garaget.

Massor av kattsand. Cattia såklart!

Men garaget är långt ifrån kattlådorna som är på övre plan.
Så först bär jag ut några säckar till hallen nere i källaren, och eftersom man har ett par 3-5-10 katter som alltid ska vara med så måste dörrar stängas mellan varje handfull säckar man tar. Så japp, det tar en stund bara att få ut dessa hit.

Nu ska de upp för trappan.

Och där ställer jag in de i en tom garderob jag har i närheten av de 5 kattlådor jag har på denna våning. Ibland öppnar jag två-packen och klipper upp påsarna innan jag ställer in så att jag bara kan ta en redo påse när jag vill och fylla på. Men jag vet inte om det sparar nån tid direkt, jag fyller normalt på med ca 6 påsar åt gången.

Jag fick ont i ryggen bara av att skriva detta =/ Kan man ha en pojkvän ENDAST för det tunga jobben med att ha katt? Och sen liksom ställa in han i garderoben tills nästa gång?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *