Coronaviruset – såhär gör jag inför kommande kattungebesök

Det är helt klart en annorlunda vardag vi lever i nu, och vissa har det tuffare än andra. Jag som jobbar hemma och inte är social by nature har inte behövt göra så mycket ändringar i vardagen men jag vill inte ta några onödiga risker.

Därför kommer jag inte att ta emot kattungebesökare till de två kullarna jag har nu, detta skulle innebära att jag möter 7-8 familjer, totalt 20-25 personer under en kort tid, och det skulle vara att utsätta sig för risk.

De intressenter som hör av sig kommer jag därför istället att prata med i telefon som första kontakt utöver eventuellt mail osv, så att vi får lära känna varandra lite och jag kan ta reda på hur familjens liv ser ut och på så sätt hjälpa till att rekommendera rätt kattunge.
De flesta följer oss redan på Instagram så där kommer det vara lätt att följa den kattunge man sedan har bokat, men utöver detta så kommer jag hålla kontakt med familjerna och skicka bilder/videos osv och speciellt till de som inte använder sociala medier.

När det sedan är dags att hämta sin kattunge så blir det ett ganska kort besök där vi redan gått igenom allt via telefon/sms/mail så papper kommer att skrivas, man får stamtavla, besiktningsintyg osv och sedan får man ta hem sin kattunge.

Som alltid så finns jag sedan tillgänglig att hjälpa om det skulle behövas under tiden kattungen ska bo in sig i sitt nya hem

Tack för förståelsen, vi måste alla göra vad vi kan för att förhindra spridningen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *