Bäbisarna kom på dag 67, Q-kullen

Herrejösses, det kändes som att vänta en evighet på dessa påskkycklingar 😀 Dag 65 kom och Cookie visade lite tecken på att hon kände nåt men inte så att jag behövde förbereda mig på födsel. Dag 66 kom och hon var hela dagen i och utanför bolådan.
Jag kunde egentligen inte slita mig men behövde jobba och få sitta lite bättre i soffan (Cookie har bestämt sig för köket) så jag riggade upp med webbkamera och en notis varje gång hon rörde sig inne i bolådan.

Japp, även på nätterna! Mellan dag 66-67 så vaknade jag nog säkert 10-12 gånger under natten och kollade henne i webbkameran, men hon var lugn.
På morgonen runt 7-tiden om jag inte tar fel så kollade jag en sista gång och ser då att hon krystar så det var bara att flyga upp ur sängen.

Det föddes 4 friska och stora bäbisar med ca 30 minuters mellanrum och Cookie var så alltid en alldeles perfekt mamma 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *