MoMo och Nira har flyttat

Jag vet inte än hur jag mår, det är för tidigt för att säga och jag skriver detta med tårar i hela ansiktet.

I Lördags flyttade MoMo och Nira tillsammans till ett nytt hem. Det har varit planerat en längre tid men det har tagit mig 2 år att hitta rätt hem.

SE*Fjärilflickans Leanira Moon
SE*Fjärilflickans Windi Mountain

Det går över förväntan i det nya hemmet så det måste jag säga att det hjälper enormt just nu, men det har varit tufft att vänta på att höra Niras söta pip-ljud som aldrig kommer och att se MoMo hänga med kattungarna.

I morse gjorde jag för mycket frukost åt dom, jag har inte kommit in i de nya rutinerna än med att ha 2 färre katter och på eftermiddagen igår så kom jag på mig själv att böja mig ner och titta in i garderoben som stod öppen och väntade mig att se Nira ligga där.

Flytten är bra för båda tjejerna. Nira har morrat konstant i 2 månader sedan de äldre kattungarna föddes, hon tycker att det är allt för mycket stoj här nu och MoMo har blivit mindre social sedan gänget ökade för några år sedan.
MoMo och Nira har alltid sökt sig till varandra när det har varit tuffa tider med flytt från radhus till hus på landet bl a och det var när jag såg detta som jag insåg att om de nånsin ska flytta så ska de flytta tillsammans.

De bor hos en vän till familjen och endast 10 minuter bilresa från oss och ett djurvänligare hem och familj kan jag inte ens önska så det känns så otroligt bra på alla sätt.

Lycka till mina älskade tjejer <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *