Sista hälsotesterna för Lillasyster innan avel

Med varje flytt jag gjort de senaste åren så har jag mer och mer kommit ur mina rutiner för veterinärbesök och hur avelstesterna görs.

Dit jag åker nu så har de svårt att boka in en skötersketid i samband med att man scannar kattens hjärta (HCM) och njurar (CIN) så antingen har jag fått boka in en separat tid för att göra resten eller göra det hos nån annan. Nu har jag flyttat så pass lång ifrån den veterinären som scannar så nu har jag börjat ta hem min närmare veterinär för att dra blod och kolla FiV/FeLV, blodgruppera och HCM dna.

Nu är det Lillasyster a.k.a Noodle som fått de sista testerna och så snart jag får provsvar från England så är hon redo för avel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *