Lillasyster, kattungen som föddes ensam

Lillasyster (Noodle på Instagram) fyller hela 2 år idag! Det firar vi med godis till henne och en tillbakablick på Instagram idag. Se massor av söta och roliga videos och foton från hennes uppväxt på vårt Instagramkonto @fjarilflickans

Lillasyster har en lite unik historia bakom sig.
Strax innan jag flyttade till huset på landet så kastrerade jag Muffin och Kanel och i samband med det så råkade Muffin para Cookie och ungefär en månad efter vi flyttat in i huset så sitter vi i soffan en kväll och jag hör min sambos näsa vissla till när han andas….trodde jag då, och jag kommer ihåg så väl att jag tänkte hur likt visslingen lät som en kattunge.
En halvtimme senare reste jag mig upp och gick förbi klösmöbeln som stod bredvid soffan och ser ett litet blodigt huvud sticka upp från Cookies famn.

WOW vilken chock! Tankarna gick i 180 för att försöka förstå hur detta ens har hänt och utan att jag sett nåt alls på Cookie.

Men nu var hon här, vår ensamma lilla lyckokisse som döptes till Diamina Lonera men började att kallas för Lillasyster här hemma och Noodle på Instagram.

Om du söker på hashtag #FjarilLitterN på instagram så kan du se hela hennes uppväxt, eller gå direkt till taggen via denna länk: Lillasysters uppväxt på Instagram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *