En höjdardag för Furever Catlady!

Weeeeeeehoooooo!!

I två år nu, så har jag kämpat och kämpat för att hitta en pålitlig leverantör av ull till mina kattleksaker och under dessa två år har ingen kunnat visa upp några bevis för att deras ull är mulesing-free vilket är det enda jag accepterar till mina leksaker i ull.

Så kom morgonen. Jag vaknade och insåg att jag stannade uppe alldeles för sent igår för hoppsan vad trött jag var i skallen. Öppnar mailen innan jag ens rest huvudet från kudden och där låg det – ett certifikat från en producent som visar att de endast köper in mulesing-fri ull! YES!!!!!!!!!

Furever Catlady ullboll ”Woolie”

Nu har jag äntligen ett tillförlitligt arsenal av cruelty free material till mina leksaker!

För dig som vill läsa mer om detta kan göra det HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *