Tassar gör mig glad

Just nu är det många saker i rörelse och inte alla är positiva tyvärr. Det är och har varit mycket krångel i min webbutik som har skapat mycket extrajobb och då min fantastiska supportkille bor i Mexiko så skriver vi till varandra när den andra sover.

Inte nog med det så går min kropp i ständig oro för tillfället och jag tror mycket med det har att göra med att jag bytte sovrum för ett tag sedan och har inte trivts där sedan dag 1. ”Du är som en katt” får jag konstant höra och det stämmer bra när det kommer till förändringar.

Ett genomgående tema i mitt liv är att katterna är de enda som faktiskt kan hjälpa med mitt mående. Det är såklart fint att höra nån säga ”jag finns här om du behöver mig” men jag tror jag tar till mig mer av kattens språk när måendet skiftar.

Att få hålla med tummen mot Kanels trampdynor när jag somnar på kvällen, att höra Montis tassar när han stampar med tydliga steg mot sitt mål eller t o m när Vilda ställer sig på bakbenen och börjar krafsa med framtassarna mot någon random slät yta så ler hela min kropp. När jag märker av katterna utan att själv ha gått fram till nån för att gosa eller prata – det är själamedicin för mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *