Det blev en kyckling-incident

Ja nu ser dom ju snälla och rara ut men när jag skar kyckling i köket och ville vara lite snäll och ge dom allt jag skar bort (fett bl a) så var de nåt helt annat än såhär rara 🙄

Medan jag går med kycklingbitarna i handen HÖGT UPP I LUFTEN så hoppar dom efter mig och Vilda Matilda lyckas få tag i min hand så det flyger rå kyckling i hela hallen.
En slamsa lyckades hamna i ett av hålen på mina jeans 😲 alltså halva kycklingslamsan INNANFÖR byxorna mot benet och halva hängandes utanför.

Det slutade med att jag kastade kycklingbitarna på golvet och gick tillbaka in i köket. Såren på händerna tvättade jag direkt med diskmedel och tvål och massvis med vatten medan jag klämde ut så mycket blod jag kunde, det är ett knep jag har lärt mig som gör att såret läker mycket snabbare om en katt har rivit mig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *