Furever Catlady kattleksaker går framåt!

Jag har lätt för att ha bråttom när jag är exalterad över nåt projekt jag har, samma var det när jag startade Furever Catlady kattleksaker men när jag sen insåg att jag inte kommer snabbare framåt för det, så har jag saktat ned och fokuserar nu helt på kvalitén av mitt arbete.

Istället för att skapa designen för 3 olika etiketter på en frukost så gör jag nu allt i ordning och har äntligen skickat iväg designen för de stickers som ska berätta att mina kattleksaker är Cruelty Free! Yaaaay! Ett litet steg för mänskligheten men ett jumbosteg för denna fröken 😅

Är så tacksam för Peter Henriksson på Djurskyddet Sverige som varit och ÄR min klippa igenom detta ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *