Förlossningsväskan från Agria Breeder Club

Det är dags!! Jag vill vara ute i god tid denna gång att göra allt redo för förlossning runt den 20:e Januari.

Vi inväntar kattförlossning!

Jag insåg att jag har samlat på mig för mycket bra att ha saker inför förlossningarna och på nåt sätt har jag 3 väskor. Nu byter jag till Agrias egen förlossningsväska som jag testar för första gången.

Jag är superglad över innehållet och lite överraskad ändå. Den innehåller bl a en peang och sax för att klippa navelsträng med och det har jag aldrig haft vid nån förlossning tidigare, jag har kört med fingrar och naglar för att göra det jobbet. Är lite avvaktande om jag ska använda saxen då jag hört att det läker bättre om navelsträngen gnuggas av så som jag gjort med naglarna.

Innehållet i Agrias förlossningsväska som du kan beställa hos Agria Breeder Club
Peang, sax, slemsug, handskar, kisskydd, tvättlappar och en förlossningsjournal ingår i Agrias förlossningsväska

Slemsugen är jag såååå glad att den fanns med för det beställer jag annars separat innan varje födsel. Och det ligger flertalet gummihandskar där i också – superbra att man vet att det går åt många par under en förlossning 🥰

Väskan kan hängas upp vilket underlättar när du ska räcka dig efter saker ur den under förlossningen

Denna väska kan man hänga upp vilket kommer att underlätta medan förlossningen sker så man inte behöver öppna locket hela tiden.

Nu är väskan laddad med allt jag behöver, inkl nagellack för att markera kattungarna

Nu är väskan ompackad med mina egna grejer också. Alla förpackningar är öppnade (inte slemsug eller peang/sax dom öppnar jag när/om jag använder dom) så det är lätt att komma åt allt.

Jag lägger ner alla grejer i en liten pall bredvid bolådan och inväntar nu den spännande dagen som kommer inom kort 😍

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *