Det här med sömn

Jag vet att många följt med min resa länge nu, och har sett mina inlägg på Instagram om hur dåligt jag mått senaste tiden och inte riktigt vetat varför. Jag drömmer mycket på nätterna och hjärnan verkar inte ha fått vila.

Sedan jag flyttade in sängen från vardagsrummet (som jag alltid älskat att sova i) till ena sovrummet så har det varit vajsing med sömnen och jag har flyttat runt sängen där inne på olika sätt men sömnen var dålig ändå hela tiden.

Förra veckan ringde jag till vårdcentralen för att komma och få prata om antidepressiva mediciner då jag har varit så otroligt nedstämd den senaste tiden och värst var förra veckan då jag blev riktigt rädd över mitt mående.

Samtidigt fick jag stresspåslag som gav mig utslag på halsen och i ansiktet, något jag får vid stress men mängden denna gång var massiv så jag fick antihistamin och kortison. Efter att ha ätit antihistaminerna i 5 dagar och knappt kunnat flytta ena benet framför det andra så bestämde jag mig nu för att göra nåt åt detta. Jag känner ju inte igen mig själv!??

Så jag har nu flyttat ut sängen till vardagsrummet igen och HERREJÖSSES vilken skön natt jag hade äntligen! Jag stängde av alla larm och ljud på mobilen men vaknade ändå kl 8 imorse helt utvilad och inte nån värk i hela kroppen som jag haft så länge nu.

Och från idag har jag slutat med antihistaminerna och har fått tillbaka min energi, jag känner äntligen igen mig själv igen!
Nu är jag redo för kattungar som inte låter mig ta sovmorgon längre!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *