Feliway – det ÄR skillnad på sorterna!

Feliway Friends är den sort som funkar hos oss

Det är lätt att vara skeptisk till feromonpluggar eftersom det kan vara svårt att veta om och hur bra dom funkar.

Jag använde Feliway Friends ett tag och av okänd anledning körde jag efter det med vanliga Feliway och tyckte jag märkte en skillnad åt det negativa, men var inte helt säker. När jag sen gick tillbaka till Feliway Friends så insåg jag hur dåligt vanliga Feliway funkade hos oss. VILKEN SKILLNAD det var när jag satte i Feliway Friends igen 🙌🏼

Så om du har haft dålig effekt med en sort, testa en annan för man märker verkligen skillnaden när man hittat rätt.

Feliway sprider feromon i ditt hem som lugnar katten vid exempelvis flytt eller när man får hem en ny kattkompis till hemmet. Jag som har 7 vuxna katter använder Feliway Friends för att ge lugn i flocken, de är inte lika benägna att ge sig på varandra när de är hungriga t ex, men främst så hjälper det mellan Muffin och Kanel som haft en riktigt dålig relation länge nu där Muffin attackerar Kanel. Sedan jag använt feromonet så blir attackerna både färre och mildare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *