Lillasyster ska föda när som helst nu

Noodle (Lillasyster) är idag på dag 62

Nu är det 12 veckor sedan senaste förlossningen här hemma och den var hemsk och tog hårt på mig. Det visade sig att det skulle påverka mig mer än jag visste till en början, jag hade svåra mardrömmar om det lång efteråt och mådde inte bra.

Jag trodde jag skulle vara jätteorolig inför Lillasysters kommande födsel pga den förra men jag känner inte det. Egentligen vet jag inte varför men det känns skönt, jag behöver ordentligt med sömn innan och att kunna vara stark för henne om det skulle behövas.

Den stora filten från Agria breeder shop är helt klart populärast här hemma 🥰
Lillasyster håller bäbisarna varma på Agriafilten 😊

Lillasysters mamma Cookie ville alltid föda ensam, hon sa aldrig till FÖRRÄN ! ☝🏼, förrän hon skulle föda just Lillasyster. Hon kom till mig men jag var inte mottaglig för gos (som jag trodde hon ville ha då) och eftersom jag inte visste om att hon var dräktig så tänkte jag inte mer på det när hon gick iväg.

Sen hade hon plötsligt fött lilla bäbisNoodle helt ensam i klösmöbeln nån meter ifrån soffan där jag satt och visste ingenting.

Jag hoppas jag får vara med när hon själv ska föda för första gången nu. Sååå spännande!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *