4 vackra små bäbisar föddes inatt

Det gick undan! Lillasyster visade mig att nåt var på g på kvällen men då tänkte jag att det kanske kommer bäbisar om ett dygn eller så. Jag somnade runt 23-tiden och vaknade till vid 1-tiden och passade på att titta till henne och då tvättade hon sin första bäbis!

Knappt en halv minut efter kom nummer två så det var bara för mig att klä på mig och sätta mig med henne.

Precis som sin mamma så ville hon göra det själv, och visste även precis vad hon skulle göra (med undantag på kvällen när det satte igång och hon trodde hon var bajsnödig så hon bosatte sig i toalådan en stund 😆)

Det är en unge som jag är lite orolig över för den vill inte ta tutte, är svår att stödmata och skriker väldigt högt. Men jag tror och hoppas det är av hunger. Jag ska raka magen på Lillasyster så snart jag får komma åt bättre, så hoppas jag det kan hjälpa att få fram tuttisarna lite mer 🥰🍼

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *