Bästa fästingplockaren!

Äntligen har jag lagt vantarna på två av den enligt mig bästa fästingplockaren!

Sommaren är räddad! Bästa fästingplockaren

Jag hade alltid en sån här i alla år och sedan kom den bort i nån av flyttarna och eftersom det kom nya sorter som ”skulle vara såååå bra” så har jag testat dom. Men denna sort ovan, är den enda jag har kunnat plocka 100% av de fästingar jag vill få bort. Resultatet talar för sig själv.

Jag vill gärna kunna plocka bort när fästingen är liten och precis har satt sig, det har inte gått med nån annan än denna sort. Kolla bilden längst ner, en platt, torr, kanske knappt levande fästing fick jag bort utan att kämpa och få tag 🙌🏼 Det hade inte gått med de andra sorterna

Denna fästingplockare har ett lasso som får tag vid fästingens huvud
Plockaren får bort de minsta fästingarna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *