Äntligen ett underlägg till drällpelle

Muffin alltså…. Han äter som ingen annan av mina katter och han dräller! Jag har haft underlägg genom åren men inget har fått stanna av olika orsaker, bl a hur det ligger still på golvet eller hur enkelt det är att göra rent.

Sist jag shoppade hos Supercat så såg jag ett genomskinligt underlägg som jag ville testa och när jag fick hem det så såg jag hur tjockt det var och inte bara en tunn hård plast utan denna var mer som gummi fast med en plastigare yta. Svårt att förklara men jag gillade den.

En av egenskaperna jag verkligen gillar är att den verkligen försvinner i golvet. Som syns på bilderna så flyttar Muffin runt på tallriken och hälften av maten hamnar utanför som han äter upp när det på tallriken är slut 🤣

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *