Boken Cat Power!

Äntligen är dagen kommen då boken är lanserad!

Cat Power är en samling av historier från kattägare som berättar på vilket sätt deras katter har skänkt glädje och välmående. Vi är många som lever med ångest och depression och katter kan hjälpa att lindra detta.

Min egen historia är med i boken, där berättar jag lite mer än vad man kanske visste om mig sedan innan. Jag berättar hur jag blev intresserad av hur katter fungerar redan vid 15 års ålder.

Vinn ett exemplar av boken!

Just nu tävlar jag ut 5st exemplar av boken via mitt Instagramkonto så var gärna med och tävla genom att berätta varför din katt är viktig för ditt välmående.

Länk till tävlingsinlägget:

https://www.instagram.com/p/CcFvadDIoCp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Stort tack till Carina Nunstedt och Ulrica Norberg som har skrivit boken och för att ni kontaktade mig. Det var ett 100% deltagande från min sida direkt! Idén om boken tilltalade mig direkt och jag tror många vill läsa om detta ämne.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *