Det här med tung katt på magen

Jag fick en sån aha upplevelse imorse. När jag ligger i sängen och vaknar så kommer de katter som sov hos mig upp i sängen och kliver lite här och där. Pixie och Monti går gärna på magen och så nära urinblåsan de kan LOL

I morse kom Monti och satte framtassarna på min mage och sen tror jag han smög upp resten av kroppen för han vet att jag kan tycka det är obehagligt och putta bort honom. Herregud stackars katt, vad har jag gjort med honom??

Iallafall, han la sig ner på min mage och bröst och jag kände direkt att jag inte spände mig som jag annars gör. Jag bara låg där och njöt av att ha kommit på värsta grejen och det var faktiskt en fin känsla av att jag nästan kände hela han ovanpå mig.

Älskade Monti

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *