Jag glömde en hel kull!!!

Min älskade fina unika och alldeles underbara Diamina Lonera (smeknamn Noodle på Instagram) har ju fått en kull kattungar!

S-kullen med Noodle

Sedan jag kom hem från sjukhuset så har min återhämtning fyllt i lite luckor som skapades pga min hjärninflammation och ännu har denna lucka inte fyllts i och jag har t o m svarat när man frågat om jag inte ville ta kull på Noodle att nej jag måste pausa helt med uppfödningen nu pga min sjukdom men det hade varit så kul att få se Noodle som mamma.
(!!!!!!!!) =(

Det visar ju sig att jag fått uppleva henne som mamma redan, men jag har inte det minsta minne av detta. Det gör mig så ledsen för en av de finaste minnen jag tar med mig från varje hona som fått ungar är hur de var i den rollen.
Tack och lov har jag foton och videos på detta som jag kan se tillbaka på. Jag minns kattungarna, men inte Noodle som mamma =,(

Jag skrollade genom lite gamla bilder och ser plötsligt en bild på Noodle som kramar kattungar. Jag blev lite chockad och började fundera på vems kull hon hade varit lite kärvänlig med och att det var kul att se henne acceptera kattungar.
Men när jag fortsatte titta på fler bilder så var det fler med henne och ungar och jag vart så ställd och ledsen. Jag skrev ett akutmeddelande på Instagram som löd: SNÄLLA HJÄLP!! Har Noodle fått en kull kattungar???
Mina fina följare kunde berätta hur duktig hon hade varit och att det gick jättebra för henne att både föda och att ha kattungar.

Noodle födde ungar i tvbänken

När jag såg denna bild så fick jag tillbaka ett litet minne och det var att hon födde sina ungar i tvmöbeln xD
Det var perfekt för då kunde jag alltid ha koll på henne medan jag tittade på tv.

S-kullen

Jag hoppas minnena kommer tillbaka för just nu känns det som en sån djup förlust.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *