Jag saknar kattuppfödningen…

Alltefter jag återhämtar mig efter hjärninflammationen så känner jag bara mer och mer att jag behöver få tillbaka min vanliga vardag igen. Första steget just nu är att få komma tillbaka till jobbet igen, jag börjar bli galen att inte veta om det är Tisdag eller Lördag när jag vaknar.

Men kattuppfödningen är något som jag börjar känna mer och mer att jag verkligen saknar oerhört mycket.
Alla katter jag har just nu är kastrerade så det innebär såklart att jag måste börja om med nya avelshonor. Jag skriver honor men jag kommer bara börja med 1 hona.

Jag tänker att jag ska börja leta runt lite nu för att se hur det ser ut i ragdolluppfödarvärlden nu och så några frön för att eventuellt kunna köpa in en hona nån gång nästa år tänkte jag.
Men det blir ingen egen hane, då lånar jag till en början. Det har inte gått superbra för mig att låna hanar då det har visat sig att ägarna inte har varit helt vettiga. Tyvärr måste man ju ha med människan bakom hankatten man lånar också att göra.

Om nån som läser detta har nåt tips inför min återuppstart av uppfödningen (på avelsdjur alltså) så hör gärna av dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *