Mer trädgård till katterna

Det är nog ingen som missat att det mesta jag gör i min trädgård är med katterna i åtanke. Jag har byggt ställen de kan komma ifrån när det är nån som är lite småelak, jag har sått kattmynta på flera ställen och skapat ca 5-6 bänkar till dom (som människor ej bör sätta sig på)

Idag var det dags för ett projekt som har legat vilande och blivit ett ”jag ska…..snart”

Klöspelare på de ställen där de gillar att sträcka ut kroppen och klösa på stolparna som håller i spaljéerna.

Monti håller koll så det blir rätt. Tanken var att jag skulle häfta fast snöret med häftklammor men det visade sig att de var för korta så det fäste inte ordentligt så det slutade med att jag snurrade runt snöret först och sen bankade jag fast det med märlor som är mycket starkare att hålla fast snöret med.
Jag satte i några lite överallt så det ska hålla ordentligt.

Tjockisen testar resultatet och jag ser att det ser ut att hålla bra. Sen får man väl hålla lite koll och kanske fästa extra om det börjar lossna nånstans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *