En följare hjälpte mig komma ihåg vem jag är

Precis det var det som hände igår efter att jag la upp ett foto på mitt Instagramkonto (@fjarilflickans) Jag la upp en bild på Semla som jag tog med en vacker bakgrund och så satt hon på vitt fluff.

En följare kommenterade att hon saknar att se mig visa den typen av foton med fina bakgrunder och det fick det att gå upp ännu ett ljus för mig att det var ju sånt jag brukade göra!

Jag är inte helt återställd efter den allvarliga hjärninflammationen och främst då med hur mitt liv ser ut men även med minnet. Året 2022 är borta, eventuellt raderat pga det traumatiska insjuknandet som hände under hela det året :/

Men pusselbitarna av det som brukade vara mitt liv börjar läggas på plats och naturligtvis måste jag börja fotografera katterna med mina fina bakgrunder igen, speciellt nu när jag har en liten kattknodd här 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *