Uppdate

Har gjort stora ändringar i omplaceringen, familjerna är uppbrutna och pojkbarnen sitter med sina nya livskamrater.

Flyttar ikväll!

 

 

 

 

 

 

 

Walter bor med JR Ewing och de flyttar ikväll :) till sin nya familj.

Jag bröt kompanjonskapet sockan/jock eftersom den där riktigt goa stämningen emellan dem inte ville infinna sig.

Är Brian mild så det räcker?

 

 

 

 

 

 

 

Sockan sitter med Brian eftersom jag uppfattar Brian som en väldigt mild kille och då kanske inte Sockan behöver känna sig hotad. Jock Ewing sitter med Aaron och de är verkligen glada i varann, ligger tillsammans hela tiden.

Mysiga ihop!

 

 

 

 

 

 

Lucas har flyttat in med Vandraren. Lucas tillhör de småkillar som allt för tidigt börjar knorra och ge tecken på att vilja para allt som kommer i deras väg.

Lucas vill inte vara med på bild

 

 

 

 

 

 

Jag har haft is i magen några dagar men bröt upp även denna familj när han satt bak i rumpan på mamma Lily hela tiden. Vill inte ha en inavelsgeneration till:( men tycker så synd om dessa små liv som måste separeras så himla tidigt från sina mammor.

Lucas verkar inte direkt misstycka dock, han verkar trivas jättefint med Vandraren och vice versa. Dock kan dessa inte flytta ännu, tidigast vid sex veckors ålder, i slutet av denna månaden, ska Lucas flytta ”hemifrån” . Det får vara någon måtta på brådmognad.

Hop Lips!

 

 

 

 

 

 

Sen är det två ”äldre” par också som nu kan betraktas som klara, Plupp & Pelle liksom Gäsper & Blunder. Redan innan fanns Milo & Lillebror.

Mår bra nu!

 

 

 

 

 

 

Så vips var sidan alldeles full med pojkpar.

Lite rädda men goa!

 

 

 

 

 

 

 

Härhemma känns det lågt. Tittar på min flock och tycker att de är så få, fast de är elva! Nu längtar vi efter uteliv..inte öl och barer men gräsmattor och maskrosor.

Ha en fin onsdag!

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Uppdate

  1. Karin, Greta och Jan Boris skriver:

    Vilka fina pojkar allihop!

  2. Camilla skriver:

    Tänk att killar är så charmiga 🙂 Det syns likson i anletsdragen att de är grabbar och att de vill något. Ha gos och hö t ex…

    När det gäller din egen flock så kan det vara skönt att få njuta av att ha lite färre ett tag och slippa oroa sig för flera skruttisar. Om jag känner det mänskliga sinnet rätt, och jag tror inte du är ett undantag, så kanske flockan utökas när en tid gått och det största tomrumet har mildrats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *