Hemma hos Marsvinsmaffian

Nytt hemma-hos idag! MarsvinsMaffian, det låter nåt det :). Jag har aldrig varit hemma hos dem så Eleni får berätta själv, fotat har hon också gjort. Så nu lutar jag mig tillbaka och låter nån annan göra jobbet idag. Över till Eleni i Luleå;

———

Gillar man marsvin och därmed vill komma ifrån den värsta burkänslan är ett boende som man själv ryms i ett effektivt sätt attmildra minsta burupplevelse.

Personligen hyser jag en stark förkärlek för att delta i marsvinens naturliga bestyr, vilket många gånger placerar mys i famnen längre ner på listan ur deras perspektiv (vill jag tro).

Därmed intar jag istället deras perspektiv genom att sitta med i buren och  bara sällskapa i ett hörn. Såklart vill jag sitta bekvämt och inte känna mig helt hopknycklad vilket har föranlett att jag försökt överdriva burmåtten.

Jag vill snarare uppnå en marsvins-paddock än någon bur. Paddock är en typ av rasthage för den som undrar.

En del av limporna kommer från Eragons

Såklart ska man sitta med stil när man betraktar sina vackra marsvin – och liksom den marsvinsbohem jag i mångt och mycket är sitter jag enligt orientalisk sed på en vacker golvdyna från indiska.

Jag har även införskaffat en pall som kanske skulle lämpa sig bättre för de med ond rygg exempelvis. Och egentligen är väl marsvin överlag ett husdjur som verkligen kan smälta in i husets omgivning och i princip “byggas in” i övriga inredningen.

Vallmo gör det, matglad rund tant i sina bästa år

Mina herrar som jag håller på en aning mindre yta erhåller för övrigt titeln free range boars, dvs. jag har de lösa på golvet för det mesta.

Ett ypperligt sätt för hanpar att “pendla på”, allt som behövs är en höhörna på köksgolvet.

Killarnas hem

När det gäller inredning har jag en hel del äventyrare som föredrar att sova på höjden.

Så jag håller mig med en hel del små platåer i form av hustak, eller högt belägna bäddar exempelvis, artificiella klippor om man så vill.

—-

Allt från Luleå för denna gång. Vill du veta mer om dem, gå till Marsvinsmaffian

Hörs imorrn!/ I

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Hemma hos Marsvinsmaffian

  1. Jennie skriver:

    bästa versionen av ”hemma hos”! mycket mer själ än heminrednings-dito 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *