Hemma hos Marie med familj

Idag rör vi oss inte särskilt långväga utan inom Göteborg.  Marie skaffade först två killar från en uppfödare och startade en blogg om dem. När den ene killen, Dumle dog oturligt i samband med ett operativt ingrepp så provades det med några andra killar till den ensamme Kola.

När det inte slog väl ut kastrerade hon sin ensamme Kolakille. Han var ganska gammal vid ingreppet men klarade det fint tack vare Maries väldigt omsorgsfulla och enträgna vård.

Linnea som blev Miss Eragon 2011

Linnea, som omplacerats genom Eragons, bodde hos en vän till Marie. Linnea hade också blivit ensam och fick då flytta hem till Kola.

Deras bolåda är fiffig, den har dörr

Marie blev stenförälskad i Hera, ett marsvin som hittats på en gräsmatta i Göteborgs Östra stadsdelar, tror det var Kortedala.

Hera har ett stort ego och mycket tyder på att hon levt som ensammarsvin i sitt tidigare liv. Hennes ålder är en gissning liksom allt annat. Detta är ju höjt i dunkel eftersom någon tycker att man bara släpper ut ett marsvin man inte vill ha ansvaret för längre. Dessa tre delade lya en tid, samma som Dumle & Kola haft.

Nu är det golvtid

När Kola dog hade Marie två marsvin en tid och tänkte låta det förbli så. Men så kom Miss Daisy Adair. Hon är född i omplaceringen och bodde i Trollhättan.

När miss Daisy lämnades för omplacering för några månader sedan blev Marie alldeles salig och alla goda föresatser att låta dem vara två i lådan därhemma flög sin kos. Numera är de Tjejligan:

Miss Daisy har satt fart på Tant Linnea & Tant Hera

 

Billyhyllan är ett Blocketfynd jag köpte för 200-300 kr. Ursprungsmått 202*60 cm, kapad till 180*60 cm. Spånplatta med plastmatta i botten, silikon i kanterna. (http://dumlekola.bloggagratis.se/2009/05/17/1683543-nya-buren/)
Vi tog bort hörummet när det blev tre marsvin.

// Marie

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *