Prydligt

Ja, det är det verkligen. Med tanke på hur mycket jag tycker om ordning och reda borde jag vara mer intresserad av att hålla det fint. Men jag är för gammal för att tro på sagor och för cynisk att tro på mirakler så därför nöjer jag mig med att må fint i resultatet av de ordentliga människornas slit.

Titta och njut:

De funkar men är inte alltid jättevackra

Petra fixade, trixade och pusslade burbottnar och galler. Till slut enades vi om att begagnade burar finns i två, båda funktionsdugliga versioner.

1. Eragonsburen med en del skavanker på men som ska slumpas iväg som billig extrabur för 150:-. Lämplig för sommarstugan, reserv, extra eller lånebur. Dessa används även i själva omplaceringen.

De kompletta burarna, finburarna

 

2.  Finburen som säljes som startpaket tillsammans med adoptionsdjuren.

Maria diskade vattenflaskorna. Så gott att bara ta en fin flaska när det behövs.

Så mycket jobb!

Många pipar blir det!

Flera 100% ökning av topsförbrukningen igår

Leo & Helena fixade massor av spånpåsar och höpåsar till startpaket. Dessutom fixade de vår lunch. Så gott att sätta sig till dukat bord.

De hade precis tagit slut sedan förra eragonsdagen i november i fjol

Karin och Nathalie gjorde disk och plock i största allmänhet och det vill inte säga lite i omplaceringen. Men det är svårt att fotografera, det skulle varit diskbänken då….men där har redan en viss person varit och härjat runt idag så ni får leva utan bild. Men den blir en annan bild som troligen livar upp:

Välbeprövat Zooaffärskoncept: Två blir tre. Ett plus ett blir tre.

Lovisa fixade textilerna; en vacker syn! Handdukar, gosefleece, absorb och filtar.

Så fint!

Jennie och Lovisa hjälptes åt med alla småpryttlar. Arbetsuppgiften var: Samla ihop, släng skräpet, fräscha upp resten.

Enklare att räkna upp vad det inte är...

Fantastiskt resultat!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

8 Inlägg för Prydligt

 1. Malin skriver:

  Ser så fint ut! Härligt 🙂

 2. Karin, Greta och Jan Boris skriver:

  Mycket imponerande!

 3. Sofia skriver:

  Detta har egentligen inget med det här inlägget att göra men..
  Tidigare skrev du ett inlägg om hur du flyttade om några par och ett par fångade mitt hjärta! Plupp och Pelle! Så sjukt underbart söta(!) och nu satt jag och kollade på Omplaceringens hemsida och såg att Pelle har hittat nytt hem, det gjorde mig både glad och ledsen för nu kommer jag inte få se flera bilder på Plupp och Pelle tillsammans. 🙁
  ( Jag vill gärna höra om Plupp också fick flytta med Pelle? )

  Nu ska jag kolla på de resterande som jag fallit lite för Sockan, Cliff, Ray, Svullo och Fjant samt Brian och Skorpan! 😀

 4. Mia Marsvinsägarwannabe skriver:

  Fy fagerlund vad jag blir avis! Jag vill också vara Eragon volontär och hjälpa till. Jag är/var en riktig marsvinsnörd. Den där typen som folk i omgivningen höjer ett ögonbryn åt och tänker den tanten (47½ 😉 e knäpp för att jag så väldigt läääängar efter egna marsvin. Men men det vet man ju vid det här laget att livet är inte rättvist. Jag blev allergisk för 5 år sedan och hade levt med ”grisar” sen jag var 7. Och fy fagerlund för att jag bor 50 mil från Eragons för bodde jag närmare så kanske jag skulle kunna vara allergitablettpreppad volontär och få snusa på ”grisar” i alla fall nån gång.

  Ja ja vad är väl en bal på slottet… jag kan ju ha en pudel *suck* 😉

 5. Mia Marsvinsägarwannabe skriver:

  Tack för tipset!

 6. Carola skriver:

  Vilket supergäng du har till hjälp!
  Och så fint det blev 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *