Trip

Trip är sjuk och för mig är han en väldigt speciell liten limpa. Han har blivit stödmatad av sin familj i flera dagar och varit inlagd på Blå Stjärnan men inte katten blir han bättre. Jag hälsade på hemma hos hans familj och eftersom jag är ledig i tre dagar och de jobbar och går i skolan så ska jag försöka fixa han med stödmatning och allt så gott jag kan. Men Blå Stjärnan hittade inga fel?!

Sjuk men äter LITE gräs

Jag förstår inte, han är bara ett par år och har bara slutat äta.

Eftersom vi tror att kompisar är viktigt fick Mason följa med. Mason är son till Trip & Roxy och dessa är ett av alla blocketfynd från Skåne. Mason blir alldeles till sig när hela mitt tjejgäng kommer och hälsar på.

Jag är inte som andra - jag är mig själv, sa Mason

Men lite tuggar han och jag har använt lite välbeprövade bra saker på honom nu. Hoppas, hoppas han blir bättre!

Undrar om hon vet att det är sonen?

Nu är klockan mycket, det har varit en del idag.

Får berätta mer om detta imorgon.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *