Helt otroligt!

Idag omplacerades alla djur som fanns i omplaceringen. Antingen har alla marsvin häromkring det ganska bra -eller så beror det på att jag inte orkar med uppsökande verksamhet men idag lämnade jag omplaceringen vid tolv och då var den tom.

Historiskt ögonblick i Eragons historia, maj brukar vara en mardrömsmånad. Alla som redan tröttnat på sina marsvin kommer på att de ska på semester i år också och de som vill skaffa…ja de vill göra det efter semestern. Jätteproppen Allan mellan maj till mitten av juli men iår?! NADA jättepropp. Otroligt skönt.

Tog sin flock och flyttade till Varberg

Cliff, Maja & Mini flyttade till Varberg. Två skinnypojkar flyttade till sin uppfödare. Ja,  ni läste rätt. En uppfödare visade såpass mycket intresse för sina två pojkmarsvin att hon hämtade upp dem. Redan när hon svarade på mailet gjorde hon mer än de flesta gör. När hon sedan valde att hämta dem…jag är stum.

Dessutom är jag trött efter en intensiv dag när jag bekämpat grönska hemma hos min gamla pappa så jag ska skriva mer om skinnykillarna imorrn.

MMMmmmm

För nu är det allvarliga saker i görningen; det är melodifestival och hemma hos oss har vi den klassiska festivalbålen. Festivalbålen Hallonsockerchocken.

1 flaska fruktsoda

1 flaska hallonsaft

1 påse frysta hallon

Blanda & sockerdroga dig!

Lär behövas om du ska orka igenom alla låtarna.

Sedan sov sött och dröm om Loreen.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Helt otroligt!

 1. Mirjam skriver:

  gillar massor!!!!!!!!!!

 2. Jennie skriver:

  Härligt! Får bli post-festival-bål imorgon. Lät supergott!

 3. merlins matte skriver:

  HELT UNDERBART all få läsa ♥

  massa varma kramar från mig och flocken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *