Rescue Piggies Are The Best Breed

De som behöver oss mest.

Propagandabild eller ett riktigt konstverk, det beror väl  på hur man ser på det. En vän till mig, Leonore Nordin har skapat den på beställning av mig och jag tycker den är jättefin. Idéen snodde jag rätt av ifrån en kattorganisation. Genialisk tycker jag.

Idag har jag fixat med djuren hela dagen…det har varit en ljuvlig dag. Lite blåst och moln som värst men annars perfekt dag, soligt och inte för varmt. Klar nu, och har ätit sen middag. Sätter mig vid datorn med en kopp kaffe och då brakar regnet som de flaggat för hela dagen loss. Alla i omplacering och pensionat har rent och fint. Mina ska få rent imorrn. Go känsla.

Lipton & Maxwell

Jag har fyra nya killar ifrån en zooaffär inne och dessa har jag fotat och kelat med en del, eftersom de är så väldigt rädda.

Ice T & Lindvall

Deras öde, att vara bortskänkes för att de är för gamla, har fel ögonfärg och troligen  även att de är killar, dvs har fel kön berör mig illa. Nu sitter dessa säkert men nya kommer säkert följa i deras i deras fotspår.

Zooaffärer är en riktigt dålig idé.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Rescue Piggies Are The Best Breed

 1. Lena Rössel skriver:

  Vilka otroligt vackra pojkar!!!

  Killar är underbara! Mina, helt orädda när grannens underbara hund travar in i vardagsrummet och sticker nosen ner i hagen. Fram för fler grabbar!

  Kram

 2. Lena Rössel skriver:

  P.S.

  Har mina ljuva sommartjejer här också. De är milda, mjuka, pussas och kelar. Killarna är lite roligare och tjejerna är riktiga mysbrudar.

  Alla fyra är lika fantastiska, oberoende av kön!

  D.S:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *