Hemma hos Marie

Här är det gott att vara

Det var ju ett tag sedan men nu planerar jag att göra ett par nya ”hemma hos”.  Idag kommer en, hos Marie som har fem marsvin. Alla kommer från Eragons.

Jo, det känns bra, säger Afton

Marie som miste sin älskade kastrat Opie, var egentligen till Eragons för att titta efter en kille till sin Gucci & den bestämda Eliana. Istället blev det Sandie, Lillie och Afton som fick följa med.

Vad menar du? dagdrivare? vi?

Anton är med, men på lån för att få lite praktik som flockledare. Marie skickade några bilder, och eftersom hon inte brukar hänga på facebook så får ni ta del av dem här istället.

Marie älskar katter också men jag tror minsann att jag smittat henne med marsvinsbacillen.

Sandie.

Något helt annat; jag beslöt att stänga Eragons för omplacering idag. Jag har mycket pensionat och även några omplaceringar men efter att tre hågade ratat underbara Lipton & Maxwell, som finns inne, känner jag att omplacering kan vänta.

Lillie, Afton, Sandie, Gucci & Eliana är Maries flock

Jag ska använda min tid mer effektivt. Effektivt är att vila, äta glass, bada och bara ha det bra.

Anton är på praktik som flockledare men verkar mest hålla sig vid sidan av 🙂

Jag tycker att alla har det bra här på gräset nu. Gör nya försök med friska krafter i höst när vi bor i betongkällaren igen.

Till sist; ge lite gurka mitt på dagen när det är varmt!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Hemma hos Marie

  1. Camilla skriver:

    Anton! Gå nu och gör din läxa. Du ska uppvakta damer och se till att det är lugn och harmoni i flocken. Inte bara ligga och titta på dem och tugga hö eller gräs. Det är ju därför du går flockledarkursen.
    Du ska veta att Arne gör sitt yttersta för att dina tjejer ska ha det bra så länge. Det är inte lätt att hoppa in och vara vikarie så där. Så ta nu vara på tillfället och samla på dig lite erfarenhet nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *