Pysseldag i omplaceringen

”men varför bryr du dig inte om mig? bara mig?”

Igår orkade jag inte, hade ju Musse som var lite halvmosig i bilen också så det fanns ingen ork att dra igång storbyte i omplaceringen. Idag har det varit en heldag, diskmaskin, tvättmaskin, burbyte – allt i full snurr hela dagen.

Nya pojkar – kom dagen innan jag åkte. Stödköp, levde tillsammans med en hona.

Kloklipp och rakning av killar som imorrn ska mista kulorna. Denna gång är det ett gäng äldre killar, brukar försöka styra det till yngre, lättare att få adoptörer som vill betala avgiften för dem; men nu är det som det är.

Här är honan de levde med. Hon har fått tre kullar och har en flickunge med sig, troligen är långhårskillen pappan. Inte omöjligt att hon väntar en kull till.

Harry har suttit längst. Han har fått prova med flera men efter Päras ninjahopp tappade jag lusten för mer tester. Jag bestämde att de fick kastreras trots sin ålder, jag får väl kämpa mer med stödmatningen efteråt så ska det nog lösa sig. Imorrn ska jag ta kameran med!

Lilla flocken med Earl som flockledare.

Plockade in gräs idag och fjäskade väldigt med killarna så att de ska stå hyfsat rustade imorgon när det som troligen är deras livs värsta pärs blir av. Jag vill inte ens tänka på hur jobbigt, veckan efter kastreringen; men jag hoppas jag gör rätt.

Fina Widow

Under veckan har en liten tjej dött. Det var härhemma och väldigt oväntat. Widow var den av de upphittade ungarna som med Pavlos kändes klockren. Frisk stark och ökade bra i vikt. Konstigt och tråkigt.

Fina flocken!

Nåt annat som inte är jättekul är att Kafka fortsätter tappa i vikt. Han verkar glad utom när Sue Ellen galopperar över honom men blir tunnare och tunnare 🙁

Fina Kafka!

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Pysseldag i omplaceringen

 1. Lena Rössel skriver:

  Vilken underbar bild på lillvovven. Man ser hur han bönar och ber om uppmärksamhet.
  Önskar jag kunde vara med och hjälpa till i veckan som kommer. Dygnet runt-jobb blir det.
  Lycka till alla grabbar <3

 2. Karin H skriver:

  Härligt att se fina trygga marsvin äta gräs. Och tur att inte killarna vet vad som väntar i morgon, då hade det nog blivit en orolig natt!

  Vad skumt och ledsamt med lilla Widow. Kanske satte den grymma behandling hon fick utstå så tidigt i livet spår som inte syntes. Men det känns ju fint att veta att hennes sista veckor blev bra, precis som ett marsvin har rätt att ha det.

  Jag och mina grisar skickar en stärkande tanke till Herr Kafka.

 3. Camilla skriver:

  Widow, blev sin egen änka 🙁
  Lycka till ni blivande kastrater. Kämpa på. Livet BLIR så mycket bättre efteråt. Med tjejer. Massor av tjejer…
  Se på Kafka. Han är tunn, men mår bra ändå. Och så har han säkert nästan världsrekord i tjejtjusning. Han måste ha träffat minst hundra olika tjejer.

  Bilden på Maxi är ju såååå fin. Fast så är han ju en såååå fin hund också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *