Hon är hemma

Min älskling är hemma, herregud vad jag saknat henne. Hon är tjugo och pluggar i Skövde sedan en månad tillbaks och trots att hon inte gör mycket väsen av sig är det ett hål efter henne härhemma. Sa att hon ville ha nyttig mat med mycket grönsaker idag 🙂 Antar att det varit en del nudlar på menyn i Skövde.

”Jag fick träffa Lizzie idag. Jag tror jag är kär.” säger finaste Taub med goeläppen

Nu ska hon vara hemma och stirra i datorn över helgen; skönt!

Finlimpor!

Grabbarna är på g; men trögt är det, allihop har fått träffa var sin vacker dam idag. Kutner är mest trög, tar inget på eget iniatativ så han fick träffa Musse, viket var riktigt mysigt. För båda; om jag ska stödmata henne nångång tror jag det kommer att gå fint, kolla vilken stil och aptit hon har.

”känner mig lite nedtryckt, men det är så värt” säger Kutner

När vi var på Exo sa Bosse att hon var tjock, så hon behöver ju inte CC direkt. Jag trodde det var svullnad på grund av cystor men Bosse var väldigt bestämd; Musse är tjock. Ok, va katten kan en medelålders tant inte få ha ett par extra gram ifred 🙂

”Mätt och nöjd nu” säger Musse

Musse  fick ett chip insatt med hormoner och jag tror att det blivit riktigt bra. Hennes humör verkar godmodigt; det är inte riktigt så hon brukat vara tidigare. Hennes ömhet över magen verkar helt borta och jag är så himla glad, hon känns kanonfrisk.

”Vi skedar efter maten” säger Kutner

Imorrn är det öppet i omplaceringen mellan klockan 10-13 och dessutom blir det finbesök från Västerås, en tjej har sytt texilgrejer till limporna som hon ska lämna och de ska säljas till förmån för Eragons arbete för hemlösa marsvin. Kan säga direkt att det inte kommer att skickas utan bara sälja i omplaceringen. Postorderhantering är bra men orkar helt enkelt inte med mer; ”hålla ordning på”.

”Jag har inte fått mat på länge” säger Musse

Dessutom ska en Zäta lämnas av; Anna från Västerås har varit jourhem för denne lille ensamme kille och nu ska han få bli pappa Baloo för Pavlos eller Mikis. De har varit hos mig sedan den 28 augusti så snart måste de lämna mamma Madame och syster Zorba och flytta ur min flock.

Kanske blir Zäta & Pavlos bästa vänner

Apropå jourhem så lägger jag detta även här:

Vad du kan hjälpa till med varierar såklart. Bara för du anmäler dig får du självklart säga nej om det inte passar just när du får frågan. Transporthjälp över landet är värdefullt.

Vi håller på att organisera ett nätverk som egentligen redan finns. På en Sverigekarta prickar vi in dem som kan tänka sig att göra en insats för eragonssvin;  stor eller liten insats spelar inte så stor roll, kanske kan du inte husa marsvin men eventuellt transportera en bit. Har du två hem? lägenhet i Stockholm och sommar residens i Mölle, skriv in dig på båda och ange även tid om det brukar vara samma. Skriv ditt telefonummer och maila detta till info@eragons.se. Skriv enbart till denna adress, lämna nummer där man når dig lätt,namna mailet: ”Fadder” så blir det enkelt.

Skriv bara om du verkligen vill, kan och orkar. Inte om du ”skulle vilja”. Det har aldrig hjälpt nån.
Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Hon är hemma

  1. Gunilla Jansson skriver:

    Kvinnor SKA ha aptit tycker Musse =) Så underbart söt Pavlos är.

  2. Camilla skriver:

    Vilket vackert par de är Musse och Kutner 🙂 Lite ”äktenskapstycke” där…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *