Anna, Zäta och en massa textil

Nu mår alla kastraterna bra utom Kutner. Han mår inte dåligt men äter fortfarande för lite på egen hand. Han får mycket tid med Musse 🙂 så det löser sig säkert men fyraårsåldern är inte ultimat att kastrera marsvin.

Myser med Musse

Idag flyttade ett marsvin ut:

Molly trivs i Göteborg, så hon stannar i trakten och blir bästis med Wilma.

Fyra marsvin flyttade in, allihop med var sin singelhistoria. Det är dessa som trots allt känns bäst att ge plats åt. Ett ensamt marsvin, det är en sorglig historia.

Massa fina texilarbeten till marsvins glädje! Det är lite tidigt men julklappstips kanske? Kostar 150:- och du kan köpa dem på lördagar mellan kl. 10-13 under hösten tills de tar slut 🙂

I övrigt levererade Anna från Västerås en stor kasse med textil. Hon har sytt så flitigt till nytta för Eragons. Sytt, lanserat och sålt hemmifrån Västerås och sedan lämnat en stor kasse för att säljas direkt från lokalen. Vilken supporter för de hemlösa marsvinen!

Dessutom gav hon och sambon ett tillfälligt hem åt Zäta, ensam fyramånaders kille som satt tröttnad som bortskänkes i deras hemtrakt för en månad sedan. Nu fick Zäta skjuts till omplaceringen och i skrivande stund är planen att han ska få Pavlos eller Mikis som kompis.

Mio, min Miiiooo

En riktig favorit hälsade på idag, han heter Mio, och omplacerades för flera år sedan till Helena och Stefan. Han var illa däran när han kom till omplaceringen och dessa saker har han kroniska besvär av. Men tack vare världens bästa föräldrar är hans liv fantastiskt bra. Det är så extra roligt att se just dessa djuren ha det bra, de som en gång haft det riktigt dåligt sedan fått en klockren familj.

….och från det högsta trädet hör jag en ensam fågel sjunga om det grymma, landet utanför och mitt hjärta darrar när min faders röst jag hör Mio, min Mio

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Anna, Zäta och en massa textil

  1. Maria skriver:

    Kutner lille vän, så fin du är tillsammans med Musse <3. Hoppas att du snart mumsar riktigt ordentligt igen!
    Guldstjärnor i mängd till dig Anna för den fantastiska insatsen du gjort för Eragons!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *