Eragonsbasaren

Vad vi har gjort idag?

När mina barn gick i grundskolan gick de i Waldorfskola. De hade gått i förskolan i Bohus och bytet till Waldorfkulturen var speciell. Jag tyckte massor var flummigt och ibland tyckte jag att de i skolan och dess närhet var riktigt innovationsmotståndare men massor var ju positivt och fantastiskt vackert också.

Vi har haft kul med en fleecefilt.

Skördefesten är nog det finaste. Arbetshelger var också vackert, fast på ett annat sätt.

Den kostade 10:- på Rusta och man kan ligga på den.

Nu har det gått några år sedan sonen slutade nian och då minns jag det mesta med värme och en del saker kan jag sakna riktigt mycket. Mest saknar jag nog den basar som skolan hade varje år, någon månad innan jul. Alla jobbade för basaren, elever, lärare och föräldrar och det var en fantastisk stämning kring alltsammans. Ibland även sämre stämning, människor tycker olika och är olika.

Jag besöker basaren nu också, men det blir inte samma som att ha barn på skolan och arbeta inför och på den.

Spännande värre.

Vi har ju haft ett par arbetsdagar på Eragons. Inspirationen till det var skolans arbetshelger. Nu kommer nästa inspiration, självklart ska vi ha en Eragonsbasar. Vi är en liten arbetsgrupp på fyra personer som har massor av ideer och lyckas vi förverkliga hälften så kommer det att bli jättekul.

Så här långt har vi bestämt att Eragonsbasaren kommer att bli den 16 december, en vecka och en dag innan julafton.

Tältbygge

Den 16 december blir releasen för Eragonskalendern 2013, du ska kunna köpa mysgrejer i tyg till dina grisar, julkort, vi kommer även att ha en del inköpta grejer från Biltema och andra ställen så du kan köpa det direkt. Loppmarknad, gamla & nya saker till marsvin. Vi ska vara i samma byggnad som omplaceringen – fast ingången blir i andra ändan på huset.

Alla pengarna går till marsvinen.

Boka söndagen den 16 december redan nu.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

6 Inlägg för Eragonsbasaren

 1. Karin skriver:

  Åh, vilken bra idé!!! Säg till om ni behöver hjälp med något!!!

 2. Annette skriver:

  Vilken bra idé! Bokar genast in i almanackan.

 3. Erika med Frodolf och Frode skriver:

  Åh vad roligt! Kommer såklart 🙂

 4. Karin H skriver:

  Åhh! Sånt älskar jag! Men tyvärr är jag redan uppbokad hela den dan. Attans!

 5. Åsa skriver:

  Underbar idé!!!! den MÅSTE man ju bara gå på!! 😀 Kmr bli fattig som tusan, men det är marsvinen värda!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *