Teasing, just teasing…

Idag låg det två saker till mig i brevlådan och nu ska jag släppa in er i min, högst privata fysiska brevlåda.

Varje kalenderblad har olika avfotograferade material.

Jag gör inte alls detta för att retas, 😀 utan bara för att jag vill berätta vad som händer i mitt liv och ibland är brevbäraren det roligaste på hela dagen. Numera har jag två brevbärare dessutom. Man skulle ju kunna tro att det blev tvärtom i dessa digitala tider men numera kommer alltså först den vanliga gula bilen och sedan en illgrön.

I februari är det Allison

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; om man menade allvar med att spara miljön; skulle man införa att två bilar kör omkring med ett par kuvert då? eller bygga motorvägar och höja bussbiljetten? Införa trängselskatt fast det egentligen bara är för att bygga fler vägar. Matt är ordet jag söker.

Fina, fina Agnes.

Människans dumhet övergår mitt förstånd.

Har gjort en ny broschyr, för att motivera medlemskap.

Basaren snurrar på i huvudet, ideer kommer och går, idag kom en helt underbar ide från en de kloka personerna i fb-gruppen och den tror jag att ska gå att genomföra utan allt för mycket krångel; Marsipanmarsvinsgrisen! Inget bra ord men jag får jobba på det. Jag har en släkting som är duktig med sånt där; han ska få en påringning redan ikväll.

När nya trycksaker kommer, är lite kär i dem. De är så fina med alla marsvin på 🙂

Jag tycker verkligen detta ska bli kul, och svåraste för mig är att inte berätta allt…jag har lite svårt för det. Men för att det ska bli riktigt roligt att komma ska det ju vara något NYTT, nåt ni inte visste innan så nu ska jag inte berätta mer, inte ikväll iallafall.

Mission in life; marsvinifiera världen. Då kommer världen att bli bättre.

Till sist – jag är ju enkel när det kommer till musik och just nu går denna på repeat;

Jag och i princip halva svenska folket älskar Jonas Gardell och han blir bara bättre med åren. Han läste själv in sin bok”Torka inte tårar..” och ska du bara lyssna på en enda bok någonsin välj den. Sanslöst bra.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Teasing, just teasing…

 1. Jennie skriver:

  åh vad fina bilder! jättesnyggt att inkludera namnen på stjärnorna också så blir de mindra anonyma :).

  hade inte Newton och Neo bott här skulle jag lätt skaffat marsvine efter att ha sett alla snyggingar.

  ser verkligen fram mot den 16e!

 2. Camilla skriver:

  marsvipangrisar!

 3. Marie skriver:

  Sååå fina bilder! Dessa kommer definitivt pryda mig vägg! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *