Polgara & Beldaran

Enligt uppgifterna är döttrarna till Belgarath och Poledra födda ungefär 27 augusti i år. Eftersom de separerades för sent ifrån brodern så kan de vara dräktiga men med en massa tur har det hoppat över dem.

Sötisen

Vi har haft andra sådana fall i omplaceringen och då har det varit skabb och undernäring inblandat i kombo. Man kan ju inte ändra på det faktum att de haft skabb under sina första månader i livet men vi kan ju hoppas att just bristen på näring gör att det inte tagit sig någon tonårsgraviditet.

Sötisen II

Ett tips, jag tycker alltid att det blir så stökigt när jag sätter tallrikar och skålar i flocken så jag har börjat använda papperstallrikar till kligröten. Idag stod dessutom en påse CC på bänken så jag pudrade med lite CC, både bra näring och de vänjer sig vid smaken så blir det inte lika svårt vid stödmatning.

”Vi är helt oskyldiga…vaddå? ätit på tallriken??! nä..inte vi…”

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Polgara & Beldaran

  1. Karin H skriver:

    Åh vilka fina små tjejer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *