Flyttar mitt i veckan

Isabelle och Beldaran flyttade idag. De får leva i en flock och jag är alltid glad när de flyttar till hem där jag vet att vi kommer hålla kontakten.

Mamma Poledra med dottern Beldaran som flyttade idag.

Mikaela adopterade Garp 2006 eller 2007, vi kallade det lån eftersom jag själv fött upp honom och egentligen inte kände mig ok med att varken sälja eller omplacera honom. Samtidigt hade jag flera pojkar som inte kom överens och då kändes detta som en bra hem även om jag inte kände Mikaela då. Det var en chansning och alla sådana blir inte bra men denna var en högvinst. Garp fick ett långt och fint liv hos Mikaela.

Isabelle. Underbar peronlighet. Mild, klok och balanserad.

När honan Mikaela lånade Garp som sällskap till dog, ville hon att han skulle stanna hos henne, var till och nervös att jag skulle vilja ha honom tillbaks.

Mikaela skriver numera en marsvinsblogg som heter Marsvinsliv. Tills idag bestod hennes flock av tre individer och det är kastraten Sockan och gamtanten Majsen och rädda plutten Lilly. Alla tre kommer från Eragons och idag blev alltså flocken förstärkt med fina, fina Isabelle och Beldaran, en liten sprätt från Skåne 🙂

Beldaran kan ju vara dräktig, men jag har fullt förtoende för att även detta går bra hemma hos Mikaela, det enda problemet är väl att lämna barnen sedan…

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Flyttar mitt i veckan

  1. Marie skriver:

    Yesss!!!!! 😀

  2. Marsvinsliv skriver:

    Haha, Där är dom ju!!
    Här hemma äter dom grönsaker för fulla muggar. Jag blir full i fniss så fort jag ser den lilla, hon ser så kul ut med sin päls och öron som spretar samtidigt som hon flaxar runt på bebsis vis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *