Hundaktivister

Idag har aktiviteten varit extremlåg. Är ledig från omplaceringen, ett par mycket rara marsvin och grisvakter täcker upp för mig där. Jag gick upp imorse, fyllde både tvättmaskin och diskmaskin men eftersom jag var ledig tappade jag enna farten sedan.

Igår flyttade Vincent på försök till en annan kille 🙂 Verkar fungera!

Mannen har varit sjuk ett par dagar, hög feber och jätterosslig hosta så han låg framför tvn och då bestämde jag mig för att det kändes som en utmärkt ide. Sen har jag slappat, tittat på tv, småätit och gjort ingenting hela dagen. Vid fyra var hundarna rätt trötta på oss så då bestämde vi att ta en kort promenad eftersom mannen inte varit utanför dörren på ett par dagar.

..och Sigge som numera är läkt efter kastreringen flyttade till en tjej 🙂

Handlade lite grönsaker eftersom affären fortfarande var öppen och när jag kom hem var det liksom dags att ta itu med mitt liv. Så nu har jag varit lite igång ett par timmar, tömt marsvinsrummet och sprayat med rengöringsmedel, ska skrubba om en stund. Sen är det rent och vackert inför 2013.

..och Ozzy är på jouruppdrag för att ta hand om den stackars ensamstående mamman och hennes tonårssöner. Läs mer här http://dumlekola.bloggagratis.se/

Flocken går i pannrummet och kacklar;

– Varför får vi inte komma in, varför? Våffö gö dom på detta vise?

Sen har jag fotograferat mina goa vovvar också. Det gick väl sådär men det är inte jätteviktigt. Det viktiga är budskapet jag vill skicka till AstraZeneca:

Varför ska vi behöva lida tycks Zorros ögon säga…

Läs om Djurrättsalliansens nya kampanj här och HÄR

Bonusbild på showhunden Maxi

Nu ska jag skrubba marsvinsrummet!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Hundaktivister

  1. heidi vistfält skriver:

    Åh vad härligt att se flera som engagerar sig i AstraZ hundarna, det gör jag med!! Bra att det uppmärksammas på flera ställen!

  2. Maria skriver:

    Helt underbara hundar, i alla storlekar :-), och dom framför sitt budskap med bravur!
    Och alldeles, alldeles underbara små limpor, tänk att alla faktiskt är världens vackraste 🙂 .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *