Gott Nytt 2013

Tittar på årets bilder på min hårddisk och minns…händelserikt år och en del var roligt, en del fantastiskt och en del riktigt, riktigt tråkigt. Så mycket har hänt att det kommer ta ganska lång tid att bearbeta en del av det.

Från oss alla och speciellt Punkis: Gott Nytt År!

Nu tittar jag framåt och hoppas att det nya året ska vara ett bra år och att en del av de saker vi planerar i verksamheten ska bli precis så lyckade som vi hoppas och tror.

Ett par marsvinsvänner var och fikade för några timmar sedan. En av dem hade en present med sig;

Marion fick hon heta.

Mest vill jag gå och lägga mig nu…klockan är tio och jag är trött. Men eftersom vi ska vaka in 2013 har jag precis laddat en kanna kaffe och ska återvända till de andra igen.

Men först vill jag berätta att en av alla saker vi planerar är det här;

Dessa datum kan vara bra att boka om man är marsvinsnörd i Göteborg.

Kalla det Basar, bazar, affär eller vad du vill. Planen är att en gång i månaden ha försäljning av saker som bara marsvinsägare är intresserade av.

Hundaffärer och kattaffärer må ha öppet dagligen, men en stackars gång i månaden kan vi väl få shoppa loss lite? Tanken är att om det är så här sällan så kan man ladda lite, beställa från olika leverantörer, leta och även tillverka en del eget.

Allt eftersom ska sortimentet byggas ut och har du ideer får du gärna maila in dem till info@eragons.se.

Gott Nytt 2013!!

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

5 Inlägg för Gott Nytt 2013

 1. Sanna Runard skriver:

  Antecknat och fixat i kalendern :0)

  Nu är det ett GOTT NYTT MARSVINS ÅR
  och ett GOTT NYTT ÅR till oss marsvinsnördar också.

  Skålar i en kopp kaffe… och kastar iväg en kram ♥

  Puff och Polo oinkar ♫

 2. Gunilla Jansson skriver:

  Gott nytt marsvinsår får vi hoppas på! Känner också att det vore bra skönt att krypa ner i sängen vore bättre än att vänta på att klockan ska bli tolv. Men man får väl offra sig lite en kväll som denna!

 3. Karin H skriver:

  Gott nytt år från mig, maken, Jan Boris och hans harem! Kul med försäljningsdagar. Någon dag borde ju passa även en värmlänning med starka shoppingbehov.

 4. Nathalie skriver:

  Vilken helt fantastisk idé! 🙂 Då får man en chans att träffa andra nördar och skämma bort pälsnosarna på en och samma gång. Win win!

 5. Kristina skriver:

  Oh ja, vilken bra idé!!! Sist ni hade bazar körde jag operation och rehabilitering av min islandshäst. Efter en kolik över julafton, börjar hon nu bli pigg igen. Den 7e är det återbesök hos vet. och stygntagning 🙂

  Ovan datum är antecknade i kalendern 🙂

  Gott Nytt År!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *