Shopping i Marsvinslandet

Nästa gång vi har basar; söndagen den 24 februari kommer flera nya saker att finnas. Priserna är inte helt klara – alla fakturor är inte på plats ännu 🙂

Det första som ramlade in var de berömda tvättpåsarna. Stora, gula och ganska dyra. Tror de egentligen är avsedda för hästtäcken men marsvin har ju många likheter med hästar så varför inte?

Stora. Väldigt Stora.

Främst tänkt för dem som använder flecce istället för spån och får mycket tvätt som blir fulla med spån och hö som tvättmaskinen (och eventuellt grannar kanske) klarar sig bra utan.

Örtmediciner. Eftersom jag själv, använt just medicinerna mot krånglande urinvägar så har jag främst valt att köpa in dessa. De heter Lysium,  Eurologist och Allrodin. Den sista är fortfarande på väg men vi har gott hopp.

Örtmedicin.

Sen har Camilla sjungit Gerias lov och därför har jag bestämt mig för att prova även dessa. Geria ska man ge äldre djur.

Ove. Vad är problemet?

Idag har vi varit på Exo, berättar om det imorgon 🙂

Ester

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Shopping i Marsvinslandet

 1. Camilla skriver:

  Vicken häftig gul färg tvättpåsarna har! Mina är orange, fast de kommer från samma ställe. Och de är jättebra. Stora så man får in flera fleecefiltar och myssaker samtidigt. En påse rymmer en hel tvätt 🙂 Och vet nu… de är inte de största de har 😮

  Jag tror helt enkelt på kinesisk 1000-årig kunskap om örter och Geria ska bland annat hjälpa de åldrande genom att stödja lever- och njurfunktionerna så att de orkar hålla undan slaggprodukterna och spjälka ut näringsämnena ur maten de äter. 100 % naturprodukt som kan kombineras med eventuella andra mediciner som kan behövas utan att påverka deras verkan. Jag ger mina, som är runt 5 år och äldre, en tablett på morgonen och en på kvällen. Det har jag gjort i några år nu. Har inget bevis på att det gör mirakel, men det känns bra och gamlingarna är pigga.

  Och Ester <3 och Ove <3 <3

 2. Carolina Gustavsson skriver:

  Åh längtar redan till nästa bazar!! Laddar plånboken

 3. C skriver:

  Tvättpåsarna e jätte bra, kan inte leva utan dom. Jag har två stycken som jag kör med samtidigt i tvättmaskinen (i storleken L) för att det ska bli jämvikt.

 4. Carolina Gustavsson skriver:

  Påsarna ser kanon ut. Sådan skulle man ha. Anser kanske att det finns som behöver dem bättre än jag då det säkert finns de som använder mycket mer fleece än jag. Var får man tag på dem,om man nu inte köper dem på bazaren på nansens vill säga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *