Inte så många marsvin…

…i omplacering just nu.

Det känns roligt, de är så få att de får plats i ett blogginlägg.

Dessutom matchar det behovet av pensionat just nu. Eftersom det är sportlov är det ganska stort så det känns inte så tomt iallafall.

Det var längesen det var så få; och därför får ni njuta av dem allesammans ikväll. Alla killarna är kastrerade och Skruttan är inte flyttbar. Två intresserade av adoption på lördag. Ganska ljust med andra ord.

Sov gott!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

5 Inlägg för Inte så många marsvin…

 1. Camilla skriver:

  Så fina allihop.

  Man hoppas ju att Skruttan ska sluta vara skruttig. Hur ser prognosen ut? Är det bebbar eller cystor? Vet man det? Ska man kanske starta en insamling för kastrering av henne? Skruttan-fonden <3

  • ireneljunggren skriver:

   Nej, men jag känner mig ganska säker på hennes beteende och symtom. Tid nästa vecka. Jag tycker att det är så oerhört mycket resande, vill inte bukoperera på exo och låta henne resa omkring känns inte så kul men eftersom Musse och även Lola har väldigt bra utveckling på hormonchip så tror och hoppas jag på den lösningen. Undersökte Musse med ultraljud förra veckan och hennes cystor har minskat och håller den lilla storleken. Hela hon mår bättre.

 2. Lisa skriver:

  Åh vad lik Mette är Elsie! Kanske en avlägsen släkting =)

  Håller tummar o tassar att Skruttan blir bättre snart!

 3. Olivia skriver:

  Hej! Vad kul att se alla limporna! I julas lämnade min familj in vårat marsvin Molly för omplacering. Jag undrar om hon har fått en ny familj nu, efter som det inte står något om henne.

  • ireneljunggren skriver:

   Hej Olivia
   om du mailar till info@eragons.se så får du reda på vart hon flyttat. Som tidigare ägare får man lov att hälsa på en gång och säga ”hej”.
   ”Om du vill hälsa på ditt djur i dess nya hem får du det. De nya ägarna skriver alltid under att de godkänner ett besök från den förre djurägaren. Att hälsa på sitt djur kan vara ett bra avslut.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *