Pryltokig

Kan en pall känna sig naken? exposed..? hursomhelst, med lite kläder blir det bättre.

Saker överallt! hur lyckas jag?

Örtmedicin med knowhow

Hur som helst, gillar man marsvin blir man inte besviken om man tar en vända på basaren.

Tygmys

En del från sömmerskan, en del från USA, från Holland, ur vete, underbara handmålade stearinljus, örtmediciner…

Minnas hemmagjorda

Välkomna imorgon kl.11-15.

Stora pallar med teddytak

Idag flyttade Valentin och Mollie. Ganska många marsvin kom in och en del i dåligt skick. Mer om det när jag lärt känna dem bättre.

Har flyttat.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

3 Inlägg för Pryltokig

  1. Carola skriver:

    Jättefina sydda prylar för marsvin 🙂

  2. Camilla skriver:

    Jag tycker det är så härligt att så många är så kreativa 🙂 Det roligaste måste vara att kunna inhandla något lite unikt som någon har skapat. Det finns så mycket på basaren som man bara inte kan få tag på någon annanstans, om man inte tillverkar det själv. Det måste skapa ett enormt ha-begär hos alla som kliver innanför dörrarna. Jag vet att jag skulle få problem. Jag skulle ju vilja köpa av allt och minst en till varje gris av varje sort. Jag skulle få ta lån 😉

  3. Gunilla Jansson skriver:

    Åh vad fina grejer! Jag älskar de stiliserade marsvinen på myssakerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *