Mitt liv som Skruttan

Jo, tänkte att jag lämnar över micken till Skruttan idag…jag har berättat många gånger om besök på Exo, men Skruttan har ju bara varit där en gång förut. Över till Skruttan:

Idag har det hänt saker och jag tappat en del i vikt under förmiddagen. Sen är det ingen kur jag skulle rekommendera. Det var ganska tröttsamt. Det började med att jag åkte in i den väldigt lilla lådan. Sen kom han jag träffat förut och klämde på magen igen. Jag tycker att han kunde skaffa sig ett vettigt intresse och jag förstår inte vad vitsen är. Men det gör inte särskilt ont eller så.

Bar mage!

Till slut säger han till hon matmänniskan att:

”Känner du här? det är knöligt på höger sidan? på vänster är det mera som en rund clementin.”

”Jo, säger matmänniskan”

Jag tycker att hon verkar ganska ointresserad. Särskilt med tanke på hur intresserad han är. Han borde söka för det där.

Man kan ju tänka sig att det inte är en höjdare att vara Skruttan just nu.

Sen tar han mig och sticker mig så det gör ont. Lämnar tillbaks mig till matmänniskan och säger att jag ska vila och inte ska ha några intryck. Hon stoppar in mig i en tygpåse. Det blir varmt. Jag sover ganska gott när de helt plötsligt börjar härja igen, nu tar de bort all min fina päls på magen. Nog för jag är lite pälstunn men skulle detta bli bättre??! Vad håller de på med? men eftersom jag är otroligt trött så bryr jag mig inte så väldigt.

På vänster sida, stor cysta och genomskinlig vätska.

Magklämmarmannen kommer och klämmer en gång till! och alla lyssnar på honom, är det ingen som fattar att det enda han vill är att klämma på magar, hur kan det vara så intressant?

När de förstört frisyren bär det iväg…ser ingenting, befinner mig i den där varma tygpåsen igen…men jag hör hundar. Märkligt, vad är detta? känns lite läskigt men jag är trött..

Flera små cystor, krustigt och blodblandad vätska i cystorna.

Upp ur tygpåsen, det är mörkt i rummet, men lyser i ett hörn, och nu är det två okända människor som håller mig. En där uppe och en drar i benen. Men jag orkar inte protestera, ligger ganska mjukt och är trött. Sen blir det kallt och blött på magen, och en tredje människa börjar röra vid magen igen. IGEN! har de hakat upp sig?

Låt mig vara.

Sen sticker de mig i MAGEN. Grejar runt med nåt vasst. Det gör ont. Nu får de sannerligen ge sig. De verkar nöjda och jag tycker de är väldigt konstiga. Matmänniskan verkar var i maskopi med dem, för hon sitter nöjd och blixtrar hela tiden.

Känns bra nu ikväll 🙂 Slank!

Efter en stund får jag en annan känsla i magen. Det är en bra känsla men samtidigt är det för mycket och jag är lättad när jag får slinka ner i tygpåsen igen.

Sen sover jag, länge.

När jag vaknar är jag på ett annat ställe och där finns många marsvin, och en del av dem känner jag 🙂

Skruttan & Bente delar broccoli ikväll.

 

Vill du höra lite fler tankar från marsvin? väl bekomme!

http://www.youtube.com/watch?v=jW3XtKBlTz0&sns=fb

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Mitt liv som Skruttan

  1. Vad härligt du berättar Skruttan!

  2. Camilla skriver:

    Vilken slank-kur! Det syns verkligen skillnad! Och det är ju mer befogat än såna där bröst och läppförstoringar och botoxbehandlingar människor sysslar med.

    Han den där magklämmargubben verkar ju lite knäpp, det håller jag med om, men han gör ett bra midjejobb… Kanske skulle höra efter om han tar sig an människor också. Jag skulle behöva fixa en ny midja 🙂 Och blir den lika fin som din kan han få klämma lite på min mage också. Den är ganska klämvänlig så han borde bli nöjd 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *