Spännande dynamik

Funderar på om jag är väldigt annorlunda…när jag läser om gruppdynamik. Människor i grupp försöker tillfredställa tre grundläggande behov;

 • att vara igenkända och höra till
 • att ha inflytande
 • att vara älskade

Jag blir orolig när människor ger mig för mycket godkännande, erkännande och kärlek. Jag är hemma när jag känner ett visst motstånd och är nog inget riktigt bra flockdjur.

Det får vara hur det vill, jag lär väl inte genomgå några mer dramatiska förändringar, men spännande är det.

Nu känner vi oss pigga. Inte trötta. Födda 2009.

Idag har jag varit i Alingsås och hämtat två killar som var tröttnade. De hette Fluffy & Rufs men jag tror jag ska hitta på nåt bättre för dem.

Säcken, helt suverän!

Alingsåsresan hade två syften och den andra vara att hämta färdigsydda mysgrejer. Denna Marzaren kommer det från tre håll och det är spännande för det finns även nya modeller.

Nätt hörnkorg med extra filt i.

Beroende på hur mycket jag hinner så ska även ett Sy-Själv-Set finnas denna eller nästa gång.

Detta är efter en ide  jag sydde barnkläder efter när mina barn var små. Ett litet företag klippte ut alla mönsterdelar i det tyg som skulle bli tröja och byxor i den storlek man beställt och skickade även med resår och ibland små sy-på märken.

Inbjudande. Säcken.

När man som ovan sömmerska fick allt utklippt och klart + en beskrivning var det ganska enkelt att få ihop det. Precis som med burar och marsvinsstimulans vill Eragons att marsvinsägarna ska göra grejer själv och inte bara låta sig matas av zooaffärernas med färdiga lösningar. Sen ska man inte överdriva och vi har alla olika skills.

Hälsade på Arvid idag.

Klipp grenar ute, köp dem inte i zooaffären. Är det något vi har i Sverige så är det träd och sälg är närapå det vanligaste av våra svenska träd.

Finns det gott om.

Detta kanske är nåt för dig som kan sy men inte är jättevan. För oss andra som är redo att skicka symaskinen ut genom fönstret efter att ha umgåtts med den några timmar så finns de färdiga grejerna också.

Hälsade på Matilda också.

Man ska inte överdriva, som sagt.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Spännande dynamik

 1. Therese skriver:

  Jag var och tittade till sälgarna i närområdet för ett par dagar sedan. Knoppar såg jag, tre ynka videkissar stack fram och jag tyckte det var så synd på de första att jag skulle låta de slaktas av marsvinen, så jag väntar någon vecka till. Men sen så är våren officiellt här har jag bestämt! 😉

  glad påsk irene och alla grisar!
  /Therese, Helga och Madonna

 2. Karin H skriver:

  Det blir att ta med den stora plånboken på söndag märker jag!

  Ska bli kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *