Homeopat

Ikväll har jag och vovvarna träffat en homeopat och djurpratare. Jag vet – visst är det lite flumvarning men jag tyckte Nina verkade vettig och att homeopatmedel funkar, det vet jag från förut. När barnen var mindre använde vi det för att få stopp på en infektionskarusell som bara snurrade snabbare med skolmedicinens hjälp.

Min älskade Zorro har väldigt speciella ögon. Han flyttade hem till oss i slutet av 2003.

Eller som kompisen, som för övrigt är sjuksköterska, sa;

-Vem analyserar en panodil? man tar den, den funkar och sedan är det inte mer med det. Funkar det inte ber man doktorn att få något bättre.

Ja, så kan man absolut se det. Zorro fick något för sina stela leder och förhoppningsvis fungerar det. Vanliga veterinärer har redan fått chansen och tyvärr är inget av det särskilt effektivt. Skulle det inte fungera så är det ungefär som en del av de salvor jag fick för att läka mitt eksem förra året; de funkade inte, då provar man tills man hittar något som fungerar. För mig fungerade en semesterresa till Parga 🙂

Den finaste hunden.

Kanske ska Zorro också till Parga…?

Annars är det inte mycket att berätta om…de nyopererade killarna läker sakta men säkert och äter ganska bra för egen maskin som bilden med all önskvärd tydlighet visar 😀

Mår bra.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Homeopat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *