Ej hund & katt

Under en månad har Agria en tävling där vi som tycker det är för lite marsvin i världen har chansen att visa hur fantastiska våra favoritdjur är.

Idag fick Linn träffa homeopaten Nina. Jag, som försöker vara oflummig, kan bara konstatera att hon inte är sig lik sedan hon behandlats och ikväll flyttade hon ihop med Eddie som mår fantastiskt bra med veterinärmedicinsk hjälp. Tillsammans blev det ännu bättre.

Tävlingen heter Liten och söt och avslutas den 15 maj klockan 10. Passa på nu, publicera era egna älsklingar och rösta allt ni orkar. Man får bara en röst per dygn så se till att det blir på rätt bild 😀

Anja är liten och söt. Vad bättre är att hon har ett hem inom ett par dagar 😀

 

 

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *