April Marzar, tekniska under och Eddie

Time flies

Nu är det dags igen!

Om det blir fint väder sätter vi ut lite möbler så vi kan fika i solen.

Denna gången är det gott om marsvinsmys, marsvinsgodis, halm, hö, spån.

Galvaniserad gallerhage i 6 sektioner á 48 x 25 cm, diameter 90 cm. Passar till att göra buren inomhus större tillfälligt eller permanent, de kostar 200:- och är väldigt praktiska. De kan användas utan bur såklart, man kan koppla ihop flera och ute en kort stund under uppsikt.

Kanske nu på våren när limporna bara ska ut och smaka på våren lite, lite. En kort stund, kanske en kvart med solljus, ynkliga grässtrån och frisk luft. Så de inte råkar bli kalla och sjuka.

Nytt på Marzaren är också att du kan betala med kort, vi har ordnat en liten IZettle som förvandlar en vanlig IPhone till en kortapparat. Behovet var stort, annars hade det dröjt, jag är naturligt misstänksam mot allt nytt.

Jag resonerar som så; alla som gillar nya saker kan ju få upptäcka först vad som är bra eller dåligt med ny teknik så kan jag skaffa när de färdigutvecklat produkten. För det verkar vara lite si och så med det nuförtiden, det är helt accepterat att saker ska lanseras så snabbt att de inte är klara.

– Det är bara en bugg, säger  nån ung grabb med brallorna halvägs nere vid knäna.

Jaha?! borde inte du och dina coola kumpaner upptäckt det innan du skickade ut en miljon exemplar på marknaden? VA? ska jag sitta här och både betala dyrt för att jag köpt den först OCH fungera som produktutvecklare?! Särskilt som jag inte vet om det är teknikundret eller mig det är fel på 🙁

Så jag längtar aldrig efter nya grejer längre. Jag lyssnar. Vad vanliga människor, inte tekniknördar tycker, är det flera som gillar samma sak brukar det vara bra. Tekniknördar? de går inte att lyssna på. Ju mer komplicerat – desto mer sport verkar vara deras paroll.

Men denna…frestelsen blev för stor. Krånglet när de som vill handla ska fara till bankomaten är stökigt. Kontanter vill varken jag eller någon annan hantera i onödan. Så nu håller jag tummarna för att det ska funka så bra på söndag som det verkar idag.

Eddie är på väg.

Idag fick Eddie ett nytt gulduppdrag, han ska få en flock tanter att trivas. Bölden verkar läkt 🙂

Pälsen har snart vuxit tillbaks och han har inte ont längre.

Det var inte den bästa stämningen i Billylådan när jag for. Men det blir bättre.

Precis som tekniska under; de blir bättre.

Är de värda en uppgradering, kan de vara värda att skaffa.

Hon verkar inte digga mig nåt vidare…men hon lär sig…

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *