Kanske undrar ni

Vad som händer?

När det inte är så flitigt på bloggen, då är det oftast som mest flitigt härhemma. Jag har fullt upp inför Marzaren på söndag och låter ordet gå till Claire;

Jag heter Claire. Jag är liten, snabb och i princip bäst. Det händer att andra är lite bättre men det är ett högst tillfälligt tillstånd.

Jo, vi är ganska många nu och det har ju sina för och nackdelar. Min mamma Camille fick komma tillbaks efter en kort tid i omplaceringen och om ni frågar mig så var det för att hon saknade MIG.

Här ligger vi och myser ihop, jag och min mamma Camille. Jag älskar min mamma och jag vet att hon älskar mig.

Men veterinären skulle säga att det var lunginflammation och hon rosslade som ett helt tröskverk när hon kom tillbaks. Då fick jag trösta henne ett par dagar men sen började det bli för stillsamt och då fick vi flytta ner i flocken.  Nu låter mamma Camille som vanligt igen och tvåbeningen säger att:

-En mer eller mindre, ni får vara här över sommaren iallafall så ni blir starka och krya.

Spånig.

Det finns en annan ny sköning i hagen; hon är snäll men verkar lite spånig.

CitronKajsa är snäll. Det finns de som säger att hon inte är det men det stämmer inte.

Jag och mamma tycker om Kajsa Citron och hon gillar oss, ofta är det vi som är ihop på samma ställe och då brukar CitronKajsa ordna till våra frisyrer. Jag brukar säga att det inte behövs men hon är väldigt enveten. Det gör väl inget, det gör ju inte ont.

INTE ett marsvin. Ålar omkring och beter sig. Snodde flera morotsbitar, såg det allt.

Sen hade vi ett stort besök häromdagen. Det var inte en som oss, alldeles för långa BEN. Hen gjorde konstiga grejer också, vek ner benen och ålade omkring…precis som vi inte skulle märka att hen inte var ett marsvin!??! vem tar hen oss för?

Dessa gillar jag. Hon kallar dem Monamössa.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Kanske undrar ni

  1. Lena och Tussarna skriver:

    Litet ickemarsvin på jakt efter godbitar. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *