Kommer inte att föra andras talan

Klockan var inte ens 11 på förmiddagen när jag fick de orden som är dagens klokord.

– Jag kommer inte att föra andras talan.  En gång när jag gjorde det fick jag surt äta upp det. Då bestämde jag mig – i fortsättningen talar jag för mig själv, det räcker bra. Jag försöker säga vad jag tycker, vara ärlig och undvika att såra andra.

Så sant. När jag talar för mig själv så tränar jag mig i att stå upp för mig och de åsikter jag har. Nyttigt.

Idag har ytterligare några killar varit hos veterinär Salih och kastrerats. Två lyckliga som redan har ett bra hem med en hel gäng tjejer att dela på och Alfie. Han är bror till Robin härhemma och så söt, så söt. Ikväll och de närmaste dagarna bor han hos Marie, hon är ett av våra stödmatningsproffs. När han kommer därifrån ska han ha ett nytt namn, kanske blir han en superhjälte…hans pappa heter Batman.

Jag är just nu extremt fokuserad på Zorro, han mår inte helt bra och får homeopatisk behandling och medicinering morgon, middag, kväll.

Vi  hörde det ryktas om gurka…?

I omplaceringen får Loke och Lina mig att skratta, de är som två samspelta clowner. Loke ska flytta strax och det är allt lite synd att Lina inte ska med, för de går i samma takt, de två.

Om inte gurkan kommer till mig får jag ta mig till gurkan.

Snart ska mina älskade storgrisar Zelda & Brötnos flytta. Så fort detta halvåret har gått! Den 11 maj ska de till gården där de föddes, där mamma, pappa och brorsan fortfarande bor.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

5 Inlägg för Kommer inte att föra andras talan

 1. Camilla skriver:

  Zorro <3

  Lina, mamma till Pysen, är en så go tjej. Framåt, tam och trevlig. Loke är han som redan i affären dömdes ut som omöjlig att ha tillsammans med andra marsvin. Det var ju något fel i huvudet på honom… Men icke! Han är också en mycket framåt, tam och väldans trevlig marsvinskastrat numera. Irene… Du kan inte övertala dem att ta Lina med? Berätta att de gör värsta misstaget annars. Hälsa från mig som haft dem hemma båda två innan de fick skjuts till Götet.

  Zelda och Brötnos kommer ju definitivt lämna ett jättehål efter sig. Både bildligt och IRL. Skubba dem en exra gång från mig.

 2. Lena och Tussarna skriver:

  Lina & Loke, håller med Camilla. De borde få fortsätta tillsammans.
  Håller tummarna för Zorro. Stora, vänliga Zorro.
  Tråkigt att jag inte hinner träffa Zelda och Brötnos igen. Hade sett mot att få klia dem bakom örat. Skulle de inte kunna stanna ett par veckor till 🙂

  • ireneljunggren skriver:

   För mig hade de fått stanna livet ut. När jag frågade vad de kostade (för jag vill inte de ska bli skinka) så sa han 10,000 styck. Dessutom frågar hyresgästerna hoppfullt;
   – Ska grisarna flytta snart?
   De tycker att de luktar…jag tycker att kan man äta dem så ska man kunna se dem i ögonen.

 3. Tinna m Caviagänget skriver:

  Hoppas att Zorro snart mår bättre <3

  Jag tycker oxå att det är så sorgligt att splittra de som naturligt funnit varandra, sin egen bästa kompis <3, ett radarpar 🙂

  Jag hoppas innerligt att lilla Lina får följa med Loke, att man väljer att öppna sitt hjärta för henne med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *